2010.04.07. 21:26 Picanter

LE GRUYЀRE - A VILÁGBAJNOK SAJT A PICANTER DELICATBISTRO CSEMEGÉI KÖZÖTT!

A Picanter Delicatbistroban szeretnénk mindig valami igazán különlegeset nyújtani a hozzánk betérő vendégeknek és barátainknak. Ezt nemcsak szemléletmódunkban, hanem kínálatunkban is határozottan megmutatjuk!
2010-ben a sajtok világbajnokságán az egyesült államokbeli Wisconsin államban ismét bebizonyosodott, hogy az európai ínyencségeknek nincs párja a Földön! Idén 20 ország 2300 sajtkészítői közül a svájci Le Gruyѐre bizonyult a világ legjobb sajtjának!
Ezentúl nem kell az Alpokon keresztül egészen Krichbergig mennünk, ha megkóstolnánk  Cedric Fragniere krémes állagú, könnyed fűszerezésű sajtcsodáját! Elég csak beugranunk a Picanterbe és akár választanunk hozzá egy üveg minőségi bort.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://picanter.blog.hu/api/trackback/id/tr751902788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása