Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Cimkék

2011.07.12. 23:02 Picanter

PICANTER AZ ÓPUSZTASZERI NYEREGSZEMLÉN

VÁNDOROK! LOVAGOK! KALANDOROK! FIGYELEM!
PICANTER AZ ÓPUSZTASZERI NYEREGSZEMLÉN
2011. JÚLIUS 15. ÉS 17. KÖZÖTT!

Kedves Barátaink!

Most hétvégén először kerül megrendezésre a lovas hagyományokra épülő Nyeregszemle elnevezésű háromnapos rendezvény az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban! Az esemény célja, hogy bemutassa a ló és az ember harmonikus kapcsolatát, valamint a lovak és a magyarság történetét miközben minden korosztály számára izgalmas programokkal készülnek. A Nyeregszemlére rendhagyó módon, lóháton vagy fogaton érkeznek majd a lovasok a Kárpát-medence különböző tájairól!

Mi is szeretnénk részt venni az eseményen Papas igazi csülkös-körmös pacaljával, bogrács slambucával, híres gulyáslevesünkkel, székelykáposztával, különféle ízletes sült húsokkal, valamint magyar delikát termékeinkkel. Húsimádó barátaink pedig különleges házi pácolású parasztsonkánk és lángolt kolbász különlegességeink mellett itt először kóstolhatják majd meg a Magyarországon nevelt bivalyból és mangalicából készített sonkáinkat!

Már kifényesítettük hatalmas bográcsunkat és felkészültünk arra is, hogy házi kelesztésű 3kg-os parasztkenyerünkből folyamatos legyen az utánpótlás! Zsindelyes pálinkáink és jéghideg csapolt sörünk pedig a tökéletes kíséretről gondoskodnak majd!

Azok sem maradnak különlegességek nélkül, akik a nagyvilág ízeire vágynak! Őket ínycsiklandozó spanyol sonkákkal, Manchego sajttal, Chorizo kolbásszal és Salcichon szalámival várjuk! Természetesen ropogós helyben sütött baguettináink most is velünk tartanak!

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Üdvözlettel,
A Picanter csapata

HELYSZÍN ÉS ESEMÉNY: Ópusztaszer, Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, Nyeregszemle - A találkozás
DÁTUM: 2011. július 15-17.
TOVÁBI INFORMÁCIÓ A RENDEZVÉNYRŐL: www.nyeregszemle.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://picanter.blog.hu/api/trackback/id/tr193061984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása