Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Cimkék

2011.04.08. 16:11 Picanter

PICANTER DELIKÁT TERASZ & SONKA BÁR

Kedves Barátaink!

Hosszú, hideg hónapok és számos kedves élmény áll mögöttünk a Picanter Karácsonyi Teraszon, mint például a közös karácsonyi készülődés, a nagy forralt borozások, vagy a pálinkát hozó Mikulásunk.


Nagy örömünkre azonban egyre gyakrabban szökik a hőmérő higanyszála a bűvös 20 fok fölé, így nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy az igazi tavasz már megérkezett! Ezzel egy időben pedig megnyitott a friss és üde Picanter Delikát Terasz & Sonka Bár!!!

 

        
 

Delikát rajongók figyelem!!! A Picanter Terasz pultjába két hosszú csemegehűtő költözött, roskadásig megpakolva spanyol, francia, olasz és magyar hús, valamint sajt különlegességekkel! Olyan csemegéket hoztunk nektek a napfényes mediterrán országokból, mint a Jamón Serrano, a Jamón Ibérico Bellotta sonka, a Chorizo kolbász, a Parmeggiano Reggiano, a Manchego, a Comté, a Le Gruyere, a Gouda Pesto sajt, vagy a napsütötte szárított paradicsom. Természetesen továbbra is megtaláljátok nálunk a leggondosabb magyar őstermelők ínycsiklandozó kolbász, szalámi és sonka különlegességeit! Ismét vásárolhattok híres padlizsánkrémünkből, akár nagy tételben is! Azonban mindenkinek meg kell kóstolnia házi túróból és tejfölből készített kőrözöttünket friss újhagymával, ami mellé ropogós baguettinát kínálunk! A Picanter Delikát tehát teljes választékával, de új helyszínen várja vásárlóit!

Idén megelőzzük a Húsvéti Nyuszit! Spanyol sonkakülönlegességeink mellett, többféle magyar autentikus parasztsonka közül is válogathattok, így akár már most kiválaszthatjátok, hogy melyik típusból készítitek az idei ünnepi menüt! A döntésben kiváló segítség lehet, ha megkóstoljátok húsvéti Főtt-füstölt parasztsonka tálunkat, melyet főtt tojással, mustárral, tormával és friss kerti zöldségekkel tálalunk!


A Deák Ferenc utca és a Miatyánk utca találkozásánál egy igazi gourmet pihenő szigetet alakítottunk ki számotokra asztalokkal, székekkel, élő növényekkel és „szendvicsező” bárasztalokkal! A belváros egyik legpatinásabb részén, a Fashion Street-en ezentúl friss salátákkal, szendvics csodákkal, házi süteményekkel, kávékülönlegességekkel és koktélokkal várunk mindenkit, aki velünk együtt, valamint különleges ízek társaságában szeretné köszönteni az első napsugarakat!


Továbbá 22 különböző ízű fagylalttal várunk Benneteket, köztük az idei tavasz újdonságával, a Mámoros tüzes dobostorta kehellyel, amibe a fagylalt gombócokon kívül rumba és karamell öntetbe áztatott piskótát, illetve égetett csoki és cukorka legyezőt teszünk, valamint a tetejére csoki kosárkába, rumba áztatott cukrot helyezünk, amelyet meggyújtunk tálalás előtt. 
Hűsítő csodáinkat kérhetitek tölcsérben, kehelyben vagy dobozban és fogyaszthatjátok helyben egy szelet házi almás pitével, vagy akár el is vihetitek Magatokkal!


 

Görög saláta, Ceasar saláta, Friss kevert saláta sajt kockákkal és koktél paradicsommal, Rukkolás parmezán saláta fokhagymás-chilis koktélrák raguval, Mozzarella saláta, Waldorf saláta, Tonhalas szendvics, Kék sajtos, vagy Serrano sonkás-sajtos baguettina, mind-mind válogatott alapanyagokból, frissen és helyben készülnek! Kínálatunk azonban kimeríthetetlen, mivel delikát termékeinkből kívánság szerint bármilyen személyre szabott szendvics, vagy tál elkészítését vállaljuk!


Azok is megtalálják nálunk a számításaikat, akik csak egy habos cappuccino és egy szelet házi torta, vagy egy korsó hideg sör kíséretében szeretnének megpihenni a városi forgatagban!

Italválasztékunkban továbbra is megtalálhatóak a különféle minőségi folyó és üveges spanyol, valamint magyar borok, illetve minőségi pálinkáink! Az igazi lounge hangulatról pedig alkoholos és alkoholmentes koktélkülönlegességeink gondoskodnak, köztük hamisítatlan gyümölcsös házi limonádéinkkal!


Várunk minden íz és napfény rajongót a Picanter Teraszon!

Cím: 1052 Budapest, Deák Ferenc utca és Miatyánk utca találkozása
Nyitva tartás: minden nap 10:00-22:00

Üdvözlettel,
A Picanter csapata


Picanter Delikát Terasz & Sonka Bár
1052 Budapest, Deák Ferenc utca 17.
info@picanter.hu
www.picanter.hu

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://picanter.blog.hu/api/trackback/id/tr502809919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása