Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Cimkék

2010.11.09. 00:11 Picanter

PICANTER KARÁCSONYI TERASZ

2010. november 10-től egészen január 03-ig az idei év legvarázslatosabb adventi vásárával készülünk fővárosunk Új Főutcájának szomszédságában, a Fashion Street kellős közepén!

Kedves Barátaink, Vásárlóink!

Közeleg legszentebb ünnepünk, a Karácsony és lassan elér Bennünket az Új Év.


A Picanter nyitása óta számos fesztiválon találkozhattatok csemegéinkkel, vagy üzletünk előtt csodálhattátok meg ünnepi kitelepüléseinket.

Szeretnénk meglepni vendégeinket egy igazi picanteres kitelepüléssel, azonban idén megelőzzük az adventi visszaszámlálást és már Márton Napon ínycsiklandozó finomságokkal szeretnénk megörvendeztetni mindenkit!

2010. november 10-től egészen január 03-ig az idei év legvarázslatosabb adventi vásárával készülünk fővárosunk Új Főutcájának szomszédságában, a Fashion Street kellős közepén!

A Márton napi finomságok mellett, mint a Rozmaringos sült libacomb káposztás cvekedlivel, vagy Liba töltött káposzta, eredeti magyaros különlegességekkel is készülünk.
Hetekig olyan finomságok illata kényezteti mindazokat, akik a Deák Ferenc utca környékén sétálnak, mint például a Sütőtök krémleves pirított tökmaggal és tökmagolajjal vagy bacon chipsszel, Birkapörkölt pirított petrezselymes burgonyával, Székelykáposzta tejföllel, házi parasztkenyérrel kínálunk, vagy magyaros Házi disznótoros tál.
Nem marad el most sem az ínycsiklandozó Vörösboros szarvas pörköltünk borókabogyóval és főtt burgonyával, valamint édesszájú barátainknak sem kell aggódniuk, mivel őket többek között Mákos gubával és gőzölgő vanília sodóval várjuk!

Ételkülönlegességeink sorainak azonban koránt sincs vége, naponta változó kínálattal várunk mindenkit!

Felkutattuk hazánk díjnyertes termékeit, így olyan magyar delikát különlegességeket is vásárolhattok otthonra, mint a szürkemarha szajmóka, mangalica és bivaly kolbász, bivaly és szürkemarha szalámi, házi füstölt vastagkolbász, házi paprikás szalámi, autentikus parasztsonka, házi disznósajt, kakukkfüves, köményes, medvehagymás és magyaros kézműves gomolya, füstölt kakukkfüves kézműves sajt, vagy házi kecskesajt. Hazai termékeink mellett karácsonyi teraszunkon megtalálhatjátok prémium minőségű spanyol sonka- és sajtkülönlegességeinket is, mint például a Jamón Serrano-t, Jamón Ibérico Bellotta-t, Chorizo kolbászt, Comtê és parmezán sajtjainkat, valamint friss és helyben sütött ropogós baguettináinkat!

Természetesen azok is megtalálják nálunk számításaikat, akik egy pohár forralt borral, angol punccsal, vagy egy kupica házi pálinkával a kezükben szeretnének kis időre megpihenni nagy a karácsonyi menetben, vagy igazán különleges delikát ajándékot keresnek szeretteiknek.

Várunk mindenkit sok-sok szeretettel 2010. november 10. és január 03. között, minden nap 10:00 és 22:00 között a Deák Ferenc utcában!


Cím:
1052 Budapest, Deák Ferenc utca (Lé Meridien és Kempinski Hotel között)


Üdvözlettel:
A Picanter csapata

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://picanter.blog.hu/api/trackback/id/tr222435097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása