Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Cimkék

2011.09.06. 16:12 Picanter

Picanter a Budavári Borfesztiválon

Kedves Barátaink!

2011. szeptember 07. és 11. között várunk mindenkit sok szeretettel az idén 20 éves Budavári Borfesztiválon!

Az 5 napos rendezvényen a számos kulturális program, valamint a több száz hazai és külföldi bor mellett a Picanter különlegességei is hozzájárulnak majd az esemény kiemelkedő gasztronómiai színvonalához!

Idén olyan igazi különlegességeket kóstolhattok meg nálunk, melyekkel most először találkozhattok standunknál!

Minden bizonnyal a Fehérboros vargányás tagliatelle friss petrezselyemmel és fokhagymával nem csak vegetáriánus vendégeink kedvence lesz a borfesztiválon! Másik újoncunk egy igazi spanyol kuriózum, az Elchei finomság! Gondosan válogatott mandulával töltött aszalt sárgabarack és szilva szemeket göngyölünk spanyol pancettába (spanyol fűszeres pácolt szalonna), melyet végül ropogósra sütünk. Gourméknak kötelező!

Természetesen Papas közkedvelt bogrács finomságai és melegételei sem hiányozhatnak: Házi paraszt sült kolbász, Székelykáposzta, Csülkös pacal, Házi lecsó paraszt kolbásszal és Slambuc

Delikát finomságaink- spanyol sajt és sonka válogatás tálaink, friss és ropogós baguettináink, tartalmas szendvicseink, híres padlizsánkrémünk és hideg tapasaink - ismét felsorakoznak majd pultunkon! Olívabogyó rajongóknak pedig 5 féle különlegességgel is készülünk! Feta sajttal, kéksajttal, paradicsommal, paprikával, valamint mandulával töltött óriás olívabogyók várják majd az ínyenceket!

Várunk mindenkit sok szeretettel!

 

Üdvözlettel,

A Picanter csapata

 

Hívd meg ismerőseidet a FACEBOOK-on is: Klikk ide!

 

További információ:

www.picanter.hu

www.aborfesztival.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://picanter.blog.hu/api/trackback/id/tr513206859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása