Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Cimkék

2011.01.12. 21:20 Picanter

PICANTER FARSANGI TERASZ

Kedves Barátaink, Vásárlóink!


 

Biztosak vagyunk benne, hogy Ti is legalább annyira várjátok már a tavaszt, mint mi!


A Picanter terasza az ünnepek elteltével sem tűnik el, hanem igazi farsangi fiesta hangulatba burkolózva segítünk, hogy ínycsiklandozó magyaros és mediterrán ízeinkkel igazán könnyű legyen kivárni az idei első napsugarakat!


Most is roskadásig pakoltuk különleges melegentartóinkat a Deák Ferenc utcában, hogy ezekben a szürke hónapokban se maradjatok lélekmelegítő illatok és ízek nélkül!

 
Egészen február 28-ig, minden nap más és más tavaszváró, farsangi finomságokkal várunk Benneteket!


Többek között Vadas marha szalvétagombóccal, Dijoni mustáros főtt csülök steak burgonyával, Konyakos csirkecomb, Füstölt-főtt pulykacomb, Ananászos kenyérfelfújt, vagy Pozsonyi kocka gondoskodnak az idei gasztronómiai karneválról!


 

Fenti kínálatunk azonban csak ízelítő! Minden nap, megújuló kínálattal várunk Benneteket, melyet házias fogások, levesek, frissensültek, magyaros készételek, ropogós saláták és házi sütemények hosszú sorai alkotnak!


Hétfőn, kedden és szerdán változatos szendvics csodáink között is válogathattok! Libamájas, hátszínes, ropogós panchetta szalonnás, vagy almás borjúmájas baguettináink között biztos, hogy mindenki talál majd kedvére valót!


Természetesen továbbra is minden nap, kedvezményes árú, friss és házias napi menüajánlattal varázsoljuk el az ebédelni vágyókat!


A tavasz ízeivel várunk Mindenkit sok-sok szeretettel a Picanter Farsangi Teraszon!

Cím: Picanter Farsangi Terasz
FASHION STREET, 1052 Budapest, Deák Ferenc utca és Miatyánk utca találkozása

Nyitva tartás:
Minden nap 10:00-22:00 között

Sodexo, Ticket Restaurant és Chéque Déjeuner utalványokat elfogadunk!

Illatok, ízek, borok, jazz…

Üdvözlettel:
A Picanter csapata

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://picanter.blog.hu/api/trackback/id/tr692579844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása