Kedves Barátaink, Vásárlóink!
Biztosak vagyunk benne, hogy Ti is legalább annyira várjátok már a tavaszt, mint mi!
A Picanter terasza az ünnepek elteltével sem tűnik el, hanem igazi farsangi fiesta hangulatba burkolózva segítünk, hogy ínycsiklandozó magyaros és mediterrán ízeinkkel igazán könnyű legyen kivárni az idei első napsugarakat!
Most is roskadásig pakoltuk különleges melegentartóinkat a Deák Ferenc utcában, hogy ezekben a szürke hónapokban se maradjatok lélekmelegítő illatok és ízek nélkül!
Egészen február 28-ig, minden nap más és más tavaszváró, farsangi finomságokkal várunk Benneteket!
Többek között Vadas marha szalvétagombóccal, Dijoni mustáros főtt csülök steak burgonyával, Konyakos csirkecomb, Füstölt-főtt pulykacomb, Ananászos kenyérfelfújt, vagy Pozsonyi kocka gondoskodnak az idei gasztronómiai karneválról!
Fenti kínálatunk azonban csak ízelítő! Minden nap, megújuló kínálattal várunk Benneteket, melyet házias fogások, levesek, frissensültek, magyaros készételek, ropogós saláták és házi sütemények hosszú sorai alkotnak!
Hétfőn, kedden és szerdán változatos szendvics csodáink között is válogathattok! Libamájas, hátszínes, ropogós panchetta szalonnás, vagy almás borjúmájas baguettináink között biztos, hogy mindenki talál majd kedvére valót!
Természetesen továbbra is minden nap, kedvezményes árú, friss és házias napi menüajánlattal varázsoljuk el az ebédelni vágyókat!
A tavasz ízeivel várunk Mindenkit sok-sok szeretettel a Picanter Farsangi Teraszon!
Cím: Picanter Farsangi Terasz
FASHION STREET, 1052 Budapest, Deák Ferenc utca és Miatyánk utca találkozása
Nyitva tartás:
Minden nap 10:00-22:00 között
Sodexo, Ticket Restaurant és Chéque Déjeuner utalványokat elfogadunk!
Illatok, ízek, borok, jazz…
Üdvözlettel:
A Picanter csapata
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.