Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Cimkék

2010.11.30. 11:37 Picanter

Új ízek a Fashion Street-en! Hamarosan nyit a Picanter Terasz & Delicatbistro!

 

Kedves Barátaink, Vásárlóink!

Egy igazán nagy meglepetésünk van számotokra!

Hamarosan új ízekkel gazdagodik a Fashion Street és környéke a Picanter ínycsiklandozó ételkülönlegességeinek köszönhetően! 2011 első negyedévében nyílik új éttermünk és delikát üzletünk Picanter Terasz & Delicatbistro néven!

Az elmúlt évek során számos pozitív visszajelzést kaptunk Tőletek a Rákóczi úti üzletünkkel kapcsolatban. Sokan kérdeztétek, hogy tervezünk-e a jövőben máshol is üzletet, a jelenleginél nagyobb alapterületen és forgalmasabb környéken, ahol találkozhattok velünk és a finomságainkkal.
Sokáig kutattunk egy, az elképzelésinknek megfelelő üzlethelyiség után, míg nemrég rátaláltunk a legmegfelelőbbre a Fashion Street kellős közepén!

Azoknak, akik követték életünket az elmúlt években, vagy már jártak nálunk, azoknak nem kell bemutatnunk szolgáltatásainkat és egyedi „ Picanteres” világunkat!
Meglepetések és újdonságok azonban lesznek!

Elsőként törekszünk majd arra, hogy egyesítsük a mediterrán világ és hazánk gasztronómiai kuriózumait. Mindemellett a világszerte híres, sok helyen sajnos már elfeledett magyar vendéglátós mentalitást, modern, letisztult formában, nemzetközi eleganciával kiegészítve szeretnénk ismét életre kelteni. Vendégeinknek létrehozunk egy olyan otthonos pihenőhelyet, ahol a turistáktól kezdve a nézelődőkön át a környékbeli dolgozókig mindenki szívesen megfordul. Legyen az egy randi helyszíne, egy üzleti ebédé, vagy egy esti baráti beszélgetésé.
Szeretnénk, ha vendégeink körében megszületne egy olyan „gasztrogroup”, aminek minden egyes tagja hozzánk hasonlóan vélekedik a vendéglátásról és a gasztronómiáról. Akik szívesen ülnek be párjukkal, barátaikkal, ismerőseikkel és üzleti partnereikkel akár csak egy pohár minőségi bor, vagy ínycsiklandozó fogás mellett beszélgetni.
Mindezt a belváros legexkluzívabb részén, minőségi kiszolgálás és az átlag pénztárcát sem megterhelő árak mellett szeretnénk megvalósítani! Nem titkolt célunk hozzájárulni ahhoz, hogy az emberek véleménye megváltozzon az exkluzív és minőségi vendéglátásról. Beszeretnénk bizonyítani, hogy kellő odafigyeléssel a kimagasló színvonal barátságos árak mellett is megvalósítható!

A Picanter Terasz & Delicatbistro nem más, mint egy delikát üzlet, egy bisztró és egy gourmet étterem tökéletes fúziója.

Delikát pultunkból olyan, sokak számára már jól ismert különlegességeket vásárolhattok majd, mint a Jamón Serrano és Jamón Ibérico Bellotta sonkák, Lomo Bellotta, a Chorizo kolbász, a szürkemarha szajmóka, a főtt-füstölt házi parasztsonka, a bivaly kolbász, a lilahagymás kézműves gomolya, a Parmiggiano Reggiano, vagy a 2010-es világbajnok svájci Le Gruyere sajt. Polcainkon pedig számtalan kiegészítő és fűszer várja azokat, akik otthonukba is szeretnének egy kis gourmet élményt varázsolni, ráadásul senkinek sem kell majd recept ötletért messzire mennie!

Gourmet pultunkba kizárólag prémium minőségű, friss és válogatott alapanyagok kerülhetnek, legyen szó spanyol sonka különlegességekről, francia sajt csodákról, vagy friss zöldségekről és gyümölcsökről!
Így garantáljuk a folyamatos és magas színvonalat kínálatunkban!

Üzletünk leglátványosabb pontja és legnagyobb újdonsága minden kétséget kizárva különleges önkiszolgáló terünk lesz. Itt számos kisebb-nagyobb gasztro szigetről, vendégeink válogatott és naponta változó csemegéinket maguk vehetik majd el, így mindenki a bisztrókra jellemző gyorsasággal a legkülönfélébb fogásokat kóstolhatja majd meg.

Természetesen azok is megtalálják majd nálunk számításaikat, akik nyugodt körülmények között, delikát alapanyagokból összeállított étlapról szeretnék kiválasztani ebédjüket vagy vacsorájukat. Minden igényt kielégítő a’la carte kínálatunk igazi gourmet élményeket rejt majd magában kezdve a magyaros ételektől, a spanyol tapasokon át, egészen a legkülönfélébb mediterrán és grill finomságokig.

Összegzésül a Picanter Terasz & Delicatbistro a delikát üzlet, az exkluzív önkiszolgáló bisztró és a gourmet a’la carte étterem hármas egységéből épül fel, és a fent részletezett szolgáltatásokkal várja sok szeretettel jövőbeli vendégeit.

A fizetést mágneskártyás rendszerrel szeretnénk kényelmesebbé tenni. Minden vendégünk belépéskor kap egy kártyát, melyen a nálunk elfogyasztott vagy vásárolt tételeket kollegáink az úgynevezett check point-okon rögzítik. Ennek a megoldásnak köszönhetően, az üzlet vendég- és kiszolgáló terében gyakorlatilag megszűnik a készpénzforgalom. Kötetlenséget biztosítunk látogatóinknak, mind térben, mind pedig időben. Így egy kellemes ebédet követően még kényelmesen vásárolhat bárki delikát pultunkból, vagy ha kedve tartja megihat egy csésze gőzölgő kávét gourmet pultunknál. Az elfogyasztott, vagy elvitelre megvásárolt delikát termékek mind-mind a kártyára kerülnek csak fel. Fizetésre pedig a kijáratnál lesz lehetősége vendégeinknek az erre kijelölt helyen. Így mindenki időt spórolhat meg, ráadásul a kártyás rendszer számos kedvezményre is lehetőséget biztosít.

Az egész évben fűthető-hűthető teraszunk, mely a párizsi és a katalán piacok és elegáns belvárosi teraszok ötvözeteként egy különleges hangulatot idézi majd, a maga 100 négyzetméterével és körbejárható kínáló pultjával egy egyedi látványosság lesz a sétálóutca közepén. Vendégeink a belső üzlethelységhez hasonló módon és színvonalon, a teraszon is speciális melegentartókról és jégágyakról saját maguk vehetik majd el a kiválasztott finomságokat, legyenek azok frissen sültek, saláták, készételek, vagy forró baguettek. Kínálatunkban helyet kapnak majd koktél- és fagylaltkülönlegességek, valamint szezonálisan forralt bor és számos egyéb finomság.

Ne gondoljátok, hogy a Picanter csak a nappali és esti órákban színesíti majd a környéket! Reggelente friss, helyben sütött pékáruk, kenyérke csodák, válogatott alapanyagokból és ropogós baguettinákból összeállított szendvicsek, sütemények, házi rétesek, valamint különféle kávékülönlegességek segítenek majd abban, hogy egy vidám és sikeres nap elé nézhessünk!

2011-ben várunk mindenkit sok szeretettel és különleges ízekkel a Picanter Terasz & Delicatbistro-ban is !

Azok, akik nem szeretnének a nyitásig várni, Karácsonyi Teraszunkra ellátogatva jövőbeli üzletünk előtt csemegézhetnek adventi kínálatunkból és kortyolhatnak el velünk egy pohár illatos és gőzölgő forralt bort, vagy ihatnak egy kupica lélekmelegítő pálinkát.

Üdvözlettel:
A Picanter csapata


Picanter Terasz & Delicatbistro
Cím: 1052 Budapest, Deák Ferenc u. 17.
info@picanter.hu
www.picanter.hu   

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://picanter.blog.hu/api/trackback/id/tr142483243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

osborne 2010.11.30. 13:22:04

ez teljesen jó hír, terjeszteni fogom :)
süti beállítások módosítása