Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Cimkék

2010.08.24. 18:25 Picanter

MAGYAROS HETEK A PICANTERBEN!

Egy igazi ÚJDONSÁGgal szeretnénk megörvendeztetni Titeket!

Eddig spanyol ízeinkkel már bizonyítottunk. A 2010-es SZIGET fesztiválon pedig a legfinomabb magyar csemegékkel is levettünk mindenkit a lábáról!
Azok, akik pár napja ellátogattak a SZIGET European Meeting Point sátrába, azok találkozhattak a Picanter gyönyörű, magyaros kitelepülésével és végig kóstolhatták díjnyertes hazai húskészítményeinket, valamint autentikus kézműves sajtjainkat.

Azonban azoknak sem kell szomorkodniuk, akik erről lemaradtak!
Felkutattuk hazánk díjnyertes termékeit, így aki ellátogat hozzánk az elkövetkező hetekben, megtudhatja milyen színes és fenséges konyhaművészettel büszkélkedhet országunk!

Szürkemarha, mangalica és bivaly kolbászkülönlegességek mellett magyar kézműves sajtok, mint például a snidlinges, kakukkfüves gomolya, vagy füstölt kecskesajt gondoskodnak a felejthetetlen autentikus gasztronómiai élményről!
A nagy klasszikusok, mint a házi disznósajt, Gyulai kolbász, Csabai téliszalámi, Anikó és Óvári sajtok sem maradtak le kínálatunk soraiból, ahogy a ropogós hegyes erős paprika, paradicsom, paprika, újhagyma és jégcsapretek sem.

Mostantól, a készlet erejéig! olyan kuriózumokat kóstolhatnak meg vendégeink, mint például a szürkemarha szajmóka, a bivaly házi szalámi, a mangalica csípős kolbász, vagy a natúr kézműves házi kecskesajt!

Természetesen meleg ételekkel is készültünk!
Ínycsiklandozó gulyásleves és szarvaspörkölt főtt burgonyával garantálják a hamisítatlan magyaros íz élményt!

Termékeinket nem csak helyben fogyaszthatjátok, hanem vihettek belőle otthonra is, valamint akár egy különleges magyaros ajándékcsomagot is segítünk összeválogatni!

Várunk mindenkit sok-sok szeretettel!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://picanter.blog.hu/api/trackback/id/tr672244463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása