2010.08.05. 19:56 Picanter

Picanter a SZIGET fesztiválon!!!

  

Az elmúlt évek során szinte minden neves fesztiválon találkozhattatok a Picanter fenséges ízeivel. A legfinomabb spanyol sonkákkal, sajtokkal, ínycsiklandozó bogrács ételeinkkel, aranysárga paellánkkal, örök kedvenc madridi pacalunkkal és persze ropogós helyben sütött baguettináinkkal.

Emlékezetes napokat tölthettünk el együtt, ráadásul megállíthatatlanul közeleg a következő dátum!

Legközelebb 2010. augusztus 9-16. között a SZIGET fesztiválon várunk mindenkit sok-sok szeretettel a Világzenei Nagyszínpad tövében!

Az idei évben azonban egy igazi ÚJDONSÁGgal is szolgálhatunk!

A Nagyszínpad közelében, a három nemzet konyháját felsorakoztató European Meeting Point sátor spanyol és magyar pultjánál is velünk találkozhattok!

Eddig spanyol ízeinkkel már bizonyítottunk, most pedig a legfinomabb magyar csemegékkel szeretnénk levenni mindenkit a lábáról!
Magyar húsfélékből, sajtokból és friss zöldségekből összeállított táljainkra kizárólag válogatott kuriózumok kerülhetnek!
Felkutattuk hazánk díjnyertes termékeit, így aki ellátogat hozzánk, megtudhatja milyen színes és fenséges konyhaművészettel büszkélkedhet országunk!

Szürkemarha, mangalica és bivaly kolbászkülönlegességek mellett magyar kézműves sajtok, mint például a zöldfűszeres, magyaros gomolya, vagy füstölt kakukkfüves sajt gondoskodnak a felejthetetlen autentikus gasztronómiai élményről!
A nagy klasszikusok, mint a házi Csécsi szalonna, Gyulai kolbász, házi páclében főtt-füstölt császárhús, Pálpusztai, Anikó és Hóvirág sajtok sem maradtak le kínálatunk soraiból, ahogy a ropogós hegyes erős paprika, paradicsom, paprika, újhagyma és jégcsapretek sem.


Természetesen a fenti harapnivalókon túl meleg ételekkel is készülünk!
Jól felszerelkeztünk bográcsokkal is, hogy senki se maradjon le Pörköltbárunk finomságairól!
Egészségvédő ajánlatunk a fesztiválra: Egy adag gulyásleves, csirke-, pince-, marha-, vörösboros szarvas-, vagy birkapörkölt egy szelet kelesztett házi 3 kilós parasztkenyerünkből, eredeti vecsési káposztával töltött almapaprikával, kovászos uborkával, gyöngyhagymával vagy savanyú hegyes erős paprikával.
Meleg ételeink sorát erősíti még Papas slambuca, székelykáposztánk, lecsónk parasztkolbásszal és túrós csuszánk ropogós-szaftos pörccel.
Az édesszájúaknak sem kell aggódniuk, őket mákos vagy diós gubával, almás-diós, túrós, meggyes-mákos, tökös-mákos, vagy éppen káposztás rétessel várjuk!

Találkozzunk az Európa Fa és a Világzenei Nagyszínpad tövében 2010. augusztus 9. és 16. között!

Üzletünk 2010. augusztus 07-től, előreláthatóan 18-ig zárva tart!
 


Üdvözlettel:
Bea, Papas és a Picanter csapata

 


Picanter Delicatbistro
1088 Budapest, Rákóczi út 49.
06 1 219 55 83
info@picanter.hu
www.picanter.hu
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://picanter.blog.hu/api/trackback/id/tr922201905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása