2010.04.29. 17:13 Picanter

ILLATOK, ÍZEK, BOROK, JAZZ: Bor és jazz napok a Budavári Palotában!

 

Természetesen a Picanter Delicatbistro idén is erősíti jelenlétével a Budai Gourmet napok gasztronómiai élvonalát!

A hazai gasztro-kulturális élet legszínvonalasabb rendezvénye, a Budai Gourmet hatodik éve, idén május 6-9 között csalogatja vendégeit ínycsiklandó kínálatával, változatos kulturális programjaival immár a Budavári Palota panorámás teraszaira. A bor és a jazz házasításába "marinírozott" izgalmas kulináris seregszemlén idén is a legjobb hazai ínyesmesterek, borászok, sajtkészítők mutatkoznak be, különös tekintettel az újsütetű Michelin-csillagos Costesre és a Bib Gourmand címmel büszkélkedő többi hazai étteremre.

Természetesen a Picanter Delicatbistro idén is erősíti jelenlétével a Budai Gourmet napok gasztronómiai élvonalát!

Lesz minden, ami vendégeink körében kedvenc, sonkák, sajtok és szendvicsek! Ráadásul idén hideg csapolt belga sörökkel és igazi ínyencek számára kihagyhatatlan meleg spanyol ételkülönlegességekkel is készülünk!
Tehát találkozunk május 6-9. között a Budavári Palotában!
 
Várunk szeretettel!
 
Illatok, ízek, borok, jazz…
 
További információ: www.budaigourmet.hu

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://picanter.blog.hu/api/trackback/id/tr571962365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása