Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Cimkék

2010.03.05. 14:11 Picanter

Hamarosan nyit a Picanter Delicatbistro!

Látványterv: Selmeczi György belsőépítész

Rengetegen kértetek Bennünket, hogy varázsoljunk még több napfényt és mosolyt a mediterrán kultúrából üzletünkbe és, hogy igazából arra vágytatok, hogy bármikor beülhessetek Hozzánk és a helyszínen elfogyaszthassatok egy hamisítatlan PICANTERES meleg ebédet vagy vacsorát.

Ezentúl így már nemcsak egy kontinens kulináris csemegéinek exkluzív gyüjtőhelyeként, hanem autentikus spanyol tapas bárként is gazdagítjuk Budapest kiemelkedő gasztronómiai pontjait!

Delikát rajongóinkat szeretnénk megnyugtatni! Minden, ami kedvencük volt, sonkák, sajtok, friss helyben sütött pékárúk MARADNAK!
Továbbra is bármikor beülhettek hozzánk meginni megszokott italotokat, de mostantól válogathattok ízletes tapas kínálatunkból és akár haza is vihettek egy kis fiesta hangulatot!

Legyen szó egy hangulatos vacsoráról különös igényességgel berendezett üzletünkben, vagy a tökéletes menü hozzávalóinak összeválogatásáról, nekünk mindenre van egy nagyszerű receptünk!  Ha pedig otthon szeretnétek valami igazán különlegeset készíteni, nálunk továbbra is megtaláljátok a legkiválóbb alapanyagokat!
A Delicatbistro nem más, mint eddigi üzletünk kibővítése! 

   

De mit is jelent maga a Picanter Delicatbistro?
Eredeti spanyol hideg és meleg ételkülönlegességeket, akár helyben, akár elvitelre. Minőségi italokat, a legfinomabb spanyol boroktól egészen a hazai pálinka különlegességekig. Válogatott alapanyagokat, hogy otthonra is jusson a napfényből. Valamint egy mosolygós és kedves csapatot, akiknek mindig van egy-két kedves szava a vendégekhez!

Várunk ismét sok-sok szeretettel és vidámsággal!

Illatok, ízek, borok, jazz...

 

www.picanter.hu

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://picanter.blog.hu/api/trackback/id/tr761811470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miou · http://365buildings.tumblr.com 2010.03.05. 15:54:09

Ez nagyon jó hír, és már nagyon várjuk, hogy nyissatok - hiányoznak a csodálatos sajtok, különösen a manchego és az old amsterdam. :)
süti beállítások módosítása