2009.01.29. 13:35 Picanter

Egy Korty a szerelem borának kelyhéből

Vajon mivel koccintanátok a Szerelmesek napján, ha nem A szerelem borával? Édes mint a csók. Lehet gyengéd, lehet szenvedélyes. Vagy éppen ebben a sorrendben. Előbb gyengéd, utána szenvedélyes. Ez a Ti napotok, és ez a Ti borotok. Érezzétek jól egymást.

Édes Arany:

Az elsuttogott vallomás

 

A Gyengédség. Ha egy szóval kellene kifejezni az Édes Arany szerelmi lényegét, akkor az a gyengédség lenne. Megkóstolni a kedvesünkkel, olyan mint egy szerelmi vallomás. Amikor nem csak a szavak hatnak, a suttogás lehelete csiklandozza fülünket, és egész testünkben beleborzongunk.

 

A fehér szerelem bora szürkebarát, zöld veltelini és muskotály ottonel borfajták házasításával született, azaz az Édes Arany egy cuveé.

A bort az ősi Kártágóban a punok által kifejlesztett receptúra alapján készítjük: az alapbort mazsola ágyon érleljük. Az így nyert bor édes, testes, olajos, gazdag, a szőlő aromában, az aszalt gyümölcs finom fátyla borul rá, íze hosszú ideig a szánkban marad.

 

Világos desszertek mellé ajánljuk, ám a legjobb egy szenvedélyes csók kísérőjeként.

 

 

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://picanter.blog.hu/api/trackback/id/tr39910185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sonkasonka 2009.02.01. 19:01:03

Csak ezt a "jóbódyszilvikét" tudnám már feledni ...főleg a forgalmazó!
Bár erről Papaszék nem tehetnek:)
Én nem rontanám el egy ilyen nővel...mert a bor isteni!
süti beállítások módosítása