szombaton vagy egy órát voltunk az üzletben, nagyon jó a hangulat, és ami Magyarországon ritkaság, mindenki kedves és mindenki tudja a kérdésekre a választ. hihetetlen, de értenek ahhoz, amit csinálnak, a tegnap vásárolt jamón ibérico de bellota íze meg még most is itt van a számban. remek hely, viszont jó lenne, ha a blogon lenne pár szöveges post is a boltról, ahogy megvalósult, a spanyol felvágottak, sonkák történetéről meg hasonlókról.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Magyarósi Csaba 2008.09.07. 11:09:16
remélhetünk?
SzabóAnnaKorinna 2008.09.12. 09:28:54
Továbbra is imádunk titeket, nagyon várjuk a parmezán-bulit, és azt is, hogy bővüljön a honlap - például terméklistával? :-)
Csók,
Anna